Gezellige drukte tijdens open avond Grensland College op 16 november

Gezellige drukte tijdens open avond Grensland College op 16 november

Op 16 november heette het Grensland College studenten welkom die zich willen oriënteren op een tweejarige hbo-opleiding die naast het werk gevolgd kan worden. Management, Sociaal Werk, Engineering of Pedagogisch Educatief Professional, alle opleidingen kwamen langs op het Raadhuis in Winterswijk. Projectmanager Alexander van der Graaff vond het een “zeer geslaagd evenement” en kijkt nu al uit naar de volgende open avond.

Open avond 16 november

Aanbod met diverse startmomenten

Het aanbod bestaat uit de Associate degree opleidingen Sociaal Werk, Engineering, Management en Pedagogisch Educatief Professional (PEP). De laatste start al over iets minder dan drie maanden, op 1 februari 2023 in Doetinchem. De Ad Sociaal Werk kent zelfs twee startmomenten: februari en september 2023. Per september 2023 beginnen dan nieuwe studenten met Ad Management vanuit het raadhuis in Winterswijk en Ad Engineering vanuit het CIVON in Ulft.

Veel belangstelling voor Ad Sociaal Werk

Bijna 50% van alle aanmeldingen kwamen voor Ad Sociaal Werk. Van de Graaff: “Voor de eerste voorlichtingsronde van deze opleiding hadden we achteraf toch maar beter uit kunnen wijken naar een grotere ruimte binnen het raadhuis. Nu was het in het klaslokaal gezellig druk. Maar we zijn uitermate blij met deze grote belangstelling.”

Sfeerimpressie

Ben je benieuwd naar de aftermovie en foto’s die zijn gemaakt tijdens de open avond? Bekijk ze hier!

Foto’s open avond 16 november

Meer weten over de opleidingen?

Wil je meer weten over de opleidingen die per februari en/of september 2023 worden aangeboden? Of wil je een persoonlijke afspraak maken met één van onze studiecoördinatoren of ben je benieuwd wanneer en waar er weer een voorlichting is? Houd daarvoor de agenda in de gaten of bel met 06-10449391 voor meer informatie.