Technologie: De versterkende factor voor human capital – masterclass management

MASTERCLASS MANAGEMENT – TECHNOLOGIE: DE VERSTERKENDE FACTOR VOOR HUMAN CAPITAL!

Met de toenemende vergrijzing, de krapte op de arbeidsmarkt en de continue ontwikkelingen op het gebied van technologie blijft het vinden en behouden van personeel een grote uitdaging voor veel werkgevers. Kennis en kunde van (potentiële) werknemers sluit vaak niet aan bij de gevraagde competenties. Steeds meer bedrijven en ondernemers zijn dan ook op zoek nieuwe manieren om de duurzame inzetbaarheid van huidige en potentiële medewerkers te vergroten.

Hoe kan technologie eraan bijdragen dat de arbeidsmarkt zo optimaal en toegankelijk mogelijk is voor iedereen?

Op dinsdag 12 april van 15.00 tot 17.00 uur houdt het Grensland College de masterclass Management – “Technologie: de versterkende factor voor human capital”, in het raadhuis, in Winterswijk, met aansluitend een netwerkborrel. Deelname aan deze masterclass is gratis.

WELKE ONDERWERPEN KOMEN AAN BOD?

Diverse sprekers vertellen over de impact van technologie op de groei van medewerkers en het vinden van potentiële werknemers. Want juist door het inzetten van technologie kunnen medewerkers zich eenvoudiger aanpassen aan hun omgeving, sneller groeien en hun werk blijven doen.

Masterclass Management

AR, VR EN CO-BOTS OP DE VLOER: HET BELANG VAN HUMAN-CENTERED HRM

Sjoerd de Vries lead researcher Brain & Technology en Human Capital bij Saxion Hogeschool vertelt over de rol die technologie zoals Augmented Reality en co-bots kunnen hebben bij het toegankelijker maken en houden van werk voor werknemers en potentiële werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt.

WERKEN IN EEN GEAUTOMATISEERDE WERELD: EEN KIJKJE ACHTER DE SCHERMEN

Hoe zorgt 247TailorSteel, het bedrijf dat technologie ademt, er voor dat de werknemers die ontwikkelingen kunnen bijhouden en hun werk blijven uitoefenen? Frank Gelen, COO van 247TailorSteel geeft een kijkje achter de digitale schermen en zoomt in op de inzet van technologie als verrijking voor de groei en duurzame inzetbaarheid van werknemers.

AD MANAGEMENT BIJ HET GRENSLAND COLLEGE

Ter afsluiting neemt Andrea Overkamp, Coördinator Ad Management Grensland College bij Saxion Hogeschool, je mee in de mogelijkheden die de Ad Management biedt om (toekomstig) leidinggevenden beter te leren leiding geven en coachen. Met de opleiding ontwikkel je skills om medewerkers te adviseren, feedback te geven en eenheid te creëren in het team. Daarnaast leer je hoe je kunt omgaan met ontwikkelingen en veranderingen in de markt.

Ben jij benieuwd hoe verschillende vormen van technologie binnen jouw bedrijf kunnen leiden tot duurzame inzetbaarheid van je personeel?

Meld je dan nu aan voor de masterclass op 12 april!