Speeddates

LAST-MINUTE STUDIEKEUZESTRESS?

Wil je in februari gaan starten met een Ad-opleiding bij het Grensland College, maar heb je nog last-minute studiekeuzestress óf wil je nog wat extra informatie over de Ad-opleiding? Geen zorgen, meld je aan voor de speeddates op woensdag 28 en donderdag 29 mei 2025 en wij helpen je verder om de juiste keuze te maken!

Vraag onze docenten docenten Bas, Jan Bert, Andrea, Melline of Mariëtte het hemd van het lijf. Zij geven les op onze vijf opleidingen en weten er álles over. Vraag hen dus alles wat je wilt weten over Engineering, Logistiek, Management, Pedagogisch Educatief Professional of Sociaal Werk. Geef je op voor een speeddate, dan spreken we snel een passend tijdstip met je af!

Op dit moment kun je je nog niet aanmelden.

ONZE VIJF OPLEIDINGEN

Ad Engineering
Saxion
Met de Ad Engineering leer je de basis over werktuigbouwkunde, mechatronica en elektrotechniek. Je leert aan projecten werken, professioneel communiceren en samen met andere partijen complexere technische problemen oplossen.

Ad Logistiek
HAN
Het eerste jaar van de Ad Logistiek maak je kennis met logistiek, economie, veiligheid, kwaliteit en recht. In het tweede jaar leer je over fysieke distributie, projectmanagement en procesoptimalisatie. Na de opleiding kun je aan het werk of verder studeren in het derde jaar van de bachelor Logistics Management.

Ad Management
Saxion
Als je (binnenkort) leidinggevende bent en je verder wil professionaliseren, dan is een Ad Management echt iets voor jou. Na de opleiding kun je beter coachen en leidinggeven met betere bedrijfsresultaten tot gevolg.

Ad Pedagogisch Educatief Professional (PEP)
Iselinge
Wil je kinderen helpen leren en ontwikkelen? Met de Ad PEP kun je in het onderwijs, de kinderopvang of andere organisaties met kinderen werken.

Ad Sociaal Werk
HAN
Tijdens de Ad Sociaal Werk leer je om mensen te helpen die zelf hun problemen niet meer op kunnen lossen. Je versterkt hun netwerken en verbetert hun situatie. Na de opleiding kun je aan het werk als jongerenwerker, persoonlijk begeleider of zorgregisseur.