Wat is wijsheid? Je kiest voor leren en werken te combineren. Je bent een aanpakker. Maar sta eerst stil bij de keuze voor een studierichting. Overweeg je beslissing goed voordat je doorpakt. Natuurlijk willen we je daar graag, door het geven van een studieadvies, bij helpen.

Studieadviesgesprek

Wat ga je doen? Voordat je je gaat inschrijven nodigen we je uit voor een adviesgesprek. In een ongedwongen sfeer kunnen we samen je verwachtingen toetsen. We kijken naar je vooropleidingen en werkervaring en of je vrijstelling kunt krijgen. We praten over je ambities om verder te groeien. Waar liggen jouw kwaliteiten, hoe zie jij je toekomst? En hoe kunnen wij jou helpen om de juiste stappen te maken? Verder bespreken we of je huidige werkplek aansluit op de Associate degree-opleiding waar je voor wilt gaan. Is dat nog niet het geval, dan adviseren we je graag hoe je een relevante plek vindt voordat jouw opleiding begint. We houden het adviesgesprek op een moment dat het jou uitkomt. Het gesprek kan ook online plaatsvinden. Laat maar weten wat je prettig vindt.

Studiecoach

Een opleiding vraagt veel van je. Daarom ondersteunen we jou met raad en daad. Je wordt persoonlijk begeleid door een studiecoach. Jullie bespreken regelmatig hoe het ervoor staat met de studielast. Zit de vaart er nog in? Hoe staat het met je motivatie en ambitie? Samen houd je grip.

Persoonlijke support

We werken ook samen met een team van specialisten die je support kunnen geven tijdens je opleiding. Bijvoorbeeld als je door persoonlijke omstandigheden niet lekker in je vel zit. Als het nodig is kunnen ze je doorverwijzen naar gespecialiseerde hulpverleners.