Een Associate degree-opleiding is jouw poort naar de mooiste banen. Ontwikkel je door op niveau 5, naar een hogere functie. Heb jij al een favoriete richting waarmee je snel aan de slag wilt? Het Grensland College helpt jou verder!

Doorontwikkelen naar jouw favoriete functie

Hybride leeromgeving
Je doet je kennis op in een hybride leeromgeving. Dat betekent dat je op school én op je werkplek leert. Theorie en praktijk combineren we zoveel mogelijk. Onze hybride docenten zijn professionals uit het bedrijfsleven. Ze hebben bakken praktijkervaring en geven les op plekken in de praktijk. Dat levert jou volop uitdaging en motivatie op.

Je bent direct van waarde
Als je voor je Associate degree gaat ben je direct van waarde. Je werkgever heeft immers direct wat aan je. Want de kennis die jij opdoet kan je direct in de praktijk op je werk toepassen. En je bent meteen inzetbaar, terwijl je je verder blijft ontwikkelen.

Samen met regionale werkgevers
We werken samen met werkgevers uit de regio. Ze praten mee over de inhoud van je opleidingen en zorgen voor praktijklesruimte in hun bedrijf. Ze zetten hun vakmensen in als hybride docenten. Zo zijn werkgevers zeker van goed gekwalificeerde mensen, die bij hun kennisbehoefte passen. Tegelijk groei jij heel praktisch verder in je vak.

Grenzeloos verbinden
Grensland College kijkt over de grenzen van branches, organisaties en landen. We zien een grens niet als een drempel, maar als een kans om met innovatieve cross-overs tussen opleidingen aan de slag te gaan. Grenzeloos verbinden en krachten bundelen, dat is wat we graag doen. Zo profiteren jij en onze grensregio het meest.

Ons aanbod groeit verder!
Ook Associate degree-opleidingen in de techniek en de zorg staan hoog op het verlanglijstje van de Achterhoekse werkgevers en werknemers. Daarom gaan we ons aanbod tweejarige hbo-opleidingen uitbreiden. Denk aan engineering, smart industry, zorg, logistiek en de groene sector. Op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.