Bezoek de open avond van het Grensland College

Wil jij naast je werk een hbo-opleiding volgen of direct na je mbo-niveau 4 in deeltijd doorstuderen en ben je benieuwd of een tweejarige deeltijdstudie bij jou past? Of ben jij als HR-medewerker of directeur op zoek naar een praktische hbo-opleiding voor je collega’s? Kom dan op woensdag 5 april naar de open avond van het Grensland College in Winterswijk. Van 17:00 tot 21:00 uur delen docenten en studenten van de vijf verschillende associate degree opleidingen – Engineering, Sociaal Werk, Management, Pedagogisch Educatief Professional en Logistics Management – graag hun kennis en ervaring met jou.

Vijf opleidingen bij het Grensland College

Er starten maar liefst 5 associate degree opleidingen bij het Grensland College. Deze opleidingen worden aangeboden door de HAN, Hogeschool Saxion en Iselinge Hogeschool en is in samenwerking met het Graafschap College. Benieuwd of er een passende opleiding voor jou bij zit? Lees hieronder een korte introductie per opleiding.

Aangeboden door Iselinge Hogeschool

Wil jij helpen om het ideale ontwikkelingsklimaat voor kinderen te creëren? Door de Ad PEP word je multifunctioneel inzetbaar in zowel het onderwijs, de kinderopvang als andere relevante contexten.

Aangeboden door Saxion

Ben jij nu (of binnenkort) leidingevende en wil je dat professioneler gaan doen? Dan is de associate degree opleiding Management echt iets voor jou. Door de Ad Management boek je betere bedrijfsresultaten vanwege jouw kennis en expertise op het gebied van coachen en leidinggeven.

Aangeboden door HAN

Mensen – van jong tot oud – ondersteunen wanneer zij zelf geen oplossing meer hebben voor hun problemen. Met de Associate degree Sociaal Werk leer je hun situatie te verbeteren en hun netwerken te versterken. Na 2 jaar kun je aan de slag als jongerenwerker, persoonlijk begeleider of zorgregisseur.

Aangeboden door Saxion

Met de Ad Engineering leg je een stevige basis voor werktuigbouwkunde, mechatronica en elektrotechniek. Daarbij spelen projectmatig werken en professioneel communiceren een belangrijke rol. Je werkt aan meer complexere technische problemen, waarbij meerdere stakeholders betrokken zijn en kom je samen tot een passende oplossing.

Logistics Management

Aangeboden door HAN

De deeltijd associate degree (Ad) Logistics Management is een 2-jarige praktijkgerichte hbo-opleiding naast je baan. In het 1e jaar maak je kennis met logistiek, economie, veiligheid, kwaliteit en recht. In het 2e jaar staan fysieke distributie, projectmanagement en procesoptimalisatie op het programma. Ook doe je een afstudeeropdracht. Je werkt tijdens je opleiding aan projecten waarin je theorie en praktijk met elkaar verbindt. Deze projecten voer je uit binnen je eigen organisatie. Na afronding van je associate degree krijg je een Ad-diploma Logistics Management, die je kunt verzilveren in je baan of waarmee je verder kunt studeren in het derde jaar van de bachelor Logistics Management.

Wil je meer weten over een of meerdere van deze 2-jarige hbo-opleidingen? Kom dan op 5 april naar de open avond en laat je informeren door docenten en studenten!

Meld je nu aan!

Fotograaf

Op de open avond is er een fotograaf aanwezig om een mooie sfeerimpressie van de voorlichtingsavond in beeld vast te leggen. Sommige van deze foto’s worden gebruikt voor promotiedoeleinden van het Grensland College. Wil je liever niet herkenbaar op de foto? Neem dan even contact met ons op via info@grenslandcollege.nl.

In samenwerking met:

Iselinge Hogeschool