Studie-inhoud

Dit ga je leren

Je gaat beter leidinggeven en coachen. Denk bijvoorbeeld aan voortgangsgesprekken, medewerkers selecteren en een teamplan opstellen. Je geeft feedback, adviseert en creëert eenheid in een team. Je past managementvaardigheden toe als HRM-basis, Kwaliteit, Ondernemerschap en gespreksvaardigheden.

Studieopbouw

De studie kent een modulaire opbouw. Bijna elke module sluit je af met het inleveren van een beroepsproduct. Met het behalen van een module krijg je 5 studiepunten (ECTS) en 15 ECTS voor het afstuderen. Om je Associate degree te halen heb je 120 ECTS nodig.

Deze opleiding wordt verzorgd door Saxion.
Meer details over de studie-inhoud vind je op de website van Saxion.

Studieprogramma

Deze Associate degree opleiding duurt 2 jaar. Leidinggeven en coachen zijn de basis van het studieprogramma. Daarnaast leer je in diverse modules meer over algemene management aspecten.

Direct inzetbare kennis

In je baan kun je de geleerde kennis meteen gebruiken. Je ontwikkelt de skills om met succes als leidinggevende en coach te werken. Tijdens je studie duik je daarvoor in bijvoorbeeld coachen op duurzame inzetbaarheid, diversiteit in teams, situationeel leiderschap en digitale technologie.

Relevante praktijkomgeving

Naast de wettelijke toelatingseisen moet je ook een relevante praktijkomgeving hebben. Dat is een organisatie waar je al jouw opdrachten en beroepsproducten voor de modulen van je opleiding succesvol kunt uitvoeren en afronden.

Pak je groeikansen

Met een Ad Management studieroute Grensland diploma op zak verrijk je jouw cv. Bijna elke sector heeft een groeiende belangstelling voor professioneel geschoolde coaches en leidinggevenden. Bovendien is jouw diploma dé brug naar een bacheloropleiding als Bedrijfskunde en HRM.