Echt iets voor doeners die praktisch verder denken maar graag in onze regio blijven. Heb je mbo-niveau 4 en aansluiting op een Associate Degree? Dan kun je de scholingsvoucher van Opijver aanvragen om een opleiding naast je baan te betalen.

Wat is Opijver?

Opijver staat voor het Achterhoeks talentenfonds. Hier vraag je een scholingsvoucher aan waarmee je je kunt scholen in een beroep met toekomstperspectief. De scholingsvoucher is er voor werkzoekenden, werkenden, baanveranderaars en ZZP’ers uit de Achterhoek. Gebruik de voucher om je binnen jouw vakgebied te ontwikkelen of om jezelf klaar te stomen voor een ander beroep in een hele andere sector.

Opijver Achterhoeks talentenfonds

Scholingsvoucher Opijver

De scholingsvoucher van Opijver is speciaal voor doeners met plannen om te groeien. Bijvoorbeeld als je een opleiding wilt doen, zoals een 2-jarige Ad-opleiding bij het Grensland College.

Wanneer kom jij in aanmerking?

  • Je woont in of bent werkzaam de regio Achterhoek.
  • De scholing versterkt jouw positie op de arbeidsmarkt.
  • De opleider is een erkende onderwijsinstelling.

Let op: Voor schooljaar 2023 – 2024 kun je je tot donderdag 15 juni op de website van Opijver aanmelden voor een scholingsvoucher. Dit i.v.m. de verwerkingstijd van Opijver voor aanmeldingen en afronding.

Open Avond Grensland College 2022