Open avond en matching event

Open avond

Wil jij naast je werk een hbo-opleiding volgen of direct na je mbo-niveau 4 in deeltijd doorstuderen en ben je benieuwd of een tweejarige deeltijdstudie bij jou past? Of ben jij als HR-medewerker of directeur op zoek naar een praktische hbo-opleiding voor je collega’s?

Kom dan op woensdag 26 maart van 17.00 – 21.00 uur naar de open avond van het Grensland College in Winterswijk. Onze docenten en studenten van de vijf verschillende Associate degree-opleidingen – Engineering, Logistiek, Management, Pedagogisch Educatief Professional en Sociaal Werk – delen graag hun kennis en ervaring met jou.

Matching event

Weet je al welke Ad-opleiding bij je past, maar zoek je nog een werkplek? Ontmoet op deze avond werkgevers uit de regio! Het Matching Event biedt potentiële studenten een unieke gelegenheid om een dieper inzicht te krijgen in diverse carrièremogelijkheden die passen bij de Ad-opleiding. Bovendien stelt het hen in staat om direct in contact te komen met potentiële werkgevers. Wie weet ontstaat er wel de perfecte match.

Aanmelden is op dit moment niet mogelijk. 

Open avond
Djurre Ad Logisitek

Deze student ging jou voor

Ervaringsverhaal student

Djurre Jordens wilde zijn logistieke kennis verder verdiepen. De Ad Logistiek is hem dus op het lijf geschreven! In gesprekken met medestudenten en docenten leert hij steeds meer over de veelzijdigheid van zijn vak en kan hij beter meedraaien bij de organisatie waar hij werkt: Intervracht Nederland.