Djurre Jordens

Dankzij de Ad draai ik beter mee in de organisatie

Djurre Ad Logistiek

Djurre Jordens | Ad Logistiek

Djurre Jordens wilde zijn logistieke kennis verder verdiepen. De Ad Logistiek is hem dus op het lijf geschreven! In gesprekken met medestudenten en docenten leert hij steeds meer over de veelzijdigheid van zijn vak en kan hij beter meedraaien bij de organisatie waar hij werkt: Intervracht Nederland. Hij vertelt over zijn ervaring.  

Zijn werkgever motiveerde Djurre om de opleiding te gaan volgen. “Ze zijn erg enthousiast en geven me de ruimte om voldoende aan mijn studie te werken”, vertelt hij. “Zo hou ik het werken en studeren tegelijk goed vol. Wat ik leer in de les, pas ik meteen toe in de praktijk. Ik doe dus veel ervaring op.” 

Interessante vraagstukken
Tijdens de les bespreken Djurre en zijn medestudenten verschillende casussen. “Er is altijd ruimte voor persoonlijke inbreng en je kunt je eigen werksituaties voorleggen aan anderen. Dat zorgt voor leuke discussies waar je echt iets aan hebt: we zitten er allemaal met hetzelfde doel en we zijn allemaal bereid elkaar te helpen.” 

Djurre Ad Logistiek

Die discussies en gesprekken zorgen ervoor dat Djurre zich goed kan verdiepen in de logistiek. “Ik ontwikkel me langzaam tot een gevorderde professional in mijn vakgebied. En ik verdiep me meer in het bedrijf waar ik werk. Zo leer ik de bedrijfsvoeringskant ook wat meer kennen en kan ik beter meedraaien in het geheel.” 

Ook stappen zetten in je carrière? Bekijk onze Associate degree-opleidingen!

Op de hoogte blijven van andere ervaringsverhalen en tips?