Dankzij de Ad heeft de medewerker meer werkplezier 

Werkgever Chris Pondes Mach-C Solutions

Chris Pondes | Directeur Mach-C Solutions in Lichtenvoorde 

Medewerkers die persoonlijk groeien en tegelijkertijd meer bijdragen aan de productiviteit op de werkvloer: dat klinkt toch als een droom? Voor Chris Pondes, directeur bij Mach-C Solutions in Lichtenvoorde, is het werkelijkheid. “Met een Ad-opleiding investeer je niet alleen in de capaciteiten van één medewerker, het is ook een versterking van het bedrijf als geheel.”  

Het bevalt Chris dus goed: een medewerker die naast zijn werk studeert. “De medewerker wordt slimmer en als werkgever heb ik nu een arbeidskracht die zich blijft ontwikkelen”, vertelt hij. Het idee om werken en studeren te combineren, kwam van de medewerker zelf. “Dat benoemde hij al tijdens zijn sollicitatie. En wij staan zéker open voor iemand die wil blijven leren.”  

Werkgever Chris Pondes Mach-C Solutions

Steeds complexere taken aanpakken 
Wat levert een studerende medewerker tot nu toe op? “Een directe bijdrage aan de productiviteit op de werkvloer”, vervolgt Chris. “Eerst ging hij vooral aan de slag met eenvoudigere taken, maar naarmate zijn opleiding vordert, zien we dat hij steeds complexere taken aankan. De lesstof sluit goed aan bij ons werk, en de medewerker kan meteen toepassen wat hij leert. Dat zorgt voor veel studie- en werkplezier.” 

Zijn tip aan andere werkgevers in de Achterhoek: “Doen! Een Ad-opleiding levert zoveel op: zowel voor de medewerker zelf als voor het bedrijf.” 

Ook investeren in de ontwikkeling van je werknemers? Bekijk onze Associate degree-opleidingen of neem contact op met Alexander: +31 6 10 44 93 91. 

Op de hoogte blijven van andere ervaringsverhalen en tips?