We geven onze collega’s de tijd om te leren 

Werkgever Emiel Remerie Ottevanger Milling Engineers

Emiel Remerie | Projectengineer en Teamlead bij Ottevanger Milling Engineers

Bij Ottevanger Milling Engineers vinden ze het belangrijk dat collega’s een studie of training volgen naast hun werk. De technische ontwikkelingen gaan namelijk razendsnel, dus het is belangrijk om bij te blijven. Toen een collega besloot een opleiding te volgen, was Emiel Remerie daar dan ook alleen maar blij mee. “Die collega kwam hier op jonge leeftijd al in dienst en heeft nog genoeg tijd om door te leren. Die tijd willen we hem ook geven.”    

De opleiding komt niet alleen de desbetreffende collega ten goede, maar is juist waardevol voor het hele bedrijf. “Het geeft een nieuwe dynamiek op de werkvloer als opleidingsvraagstukken met meerdere collega’s besproken worden. Zo worden alle collega’s erbij betrokken en getriggerd om mee te denken”, vertelt Emiel. “De studie verbreed dus zowel de kennis van de student zelf, als de kennis van collega’s.”    

Werkgever Emiel Remerie Ottevanger Milling Engineers

Neem de tijd 
Hoewel het bedrijf dus veel heeft aan een studerende werknemer, merkt Emiel dat het ook veel van de werknemer vraagt. “Ik denk dat veel mensen de studiebelasting onderschatten. De studie brengt veel, maar het vraagt wel wat tijd.” Zijn tip? “Onderschat het niet, maar ga er vol voor, zonder twijfels!”   

Ook investeren in de ontwikkeling van je werknemers? Bekijk onze Associate degree-opleidingen of neem contact op met Alexander: +31 6 10 44 93 91. 

Op de hoogte blijven van andere ervaringsverhalen en tips?