Studenten aan het woord

Studenten aan het woord

Over de Ad Management Studieroute Grensland is veel informatie te vinden. Maar wat vinden de studenten zelf van de opleiding. Een aantal studenten nam het woord. Lees hieronder hun verhaal.

Kevin Winterswijk

“Mijn naam is Kevin Winterswijk, 36 jaar, geboren in Schiedam maar tegenwoordig woonachtig in Aalten. Ik werk bij Triple A Networks in de functie van Projectleider. Dit bedrijf is ook in Aalten gevestigd.  

Om mij verder te ontwikkelen in mijn rol, ben ik mij gaan verdiepen in mogelijke opleidingen. Hierbij kwam ik al snel bij de opleiding Ad Management, die vanaf september 2021 ook wordt aangeboden op het Grensland College in Winterswijk. In mijn ogen ideaal, omdat een opleiding naast het werk en mijn gezinsleven, de komende 2 jaar een belangrijk deel van mijn leven zal. Heel fijn dat het volgen van deze studie dan ook dicht bij huis mogelijk is.  

Mijn werkgever geeft mij alle ruimte om deze opleiding te volgen en biedt hierbij ook middelen en mogelijkheden aan. Zo kan ik niet alleen mijn opdrachten uitvoeren en mijn lessen volgen, maar word ik ook financieel ondersteund om deze opleiding succesvol af te ronden.  

Met het behalen van de opleiding hoop ik mijzelf te hebben ontwikkeld in de leidinggevende rol. Daarnaast vind ik het ook belangrijk dat ik straks beter kan functioneren als sparringpartner voor het management en wil ik blijvend een ondersteunende bijdrage leveren aan Triple A Networks.” 

Kevin Winterswijk
Gerrie Zemmelink

Gerrie Zemmelink

“Hoi, ik ben Gerrie Zemmelink en ik ben 51 jaar. Ik woon in Lichtenvoorde en ben werkzaam bij Marel in Lichtenvoorde op de afdeling Customer Support van Marel Meat Service. 

Vanwege de veelzijdige en heel praktische inhoud heb ik gekozen voor de opleiding Ad Management. Een Hbo-diploma heb ik al op zak, dus voor “een HBO-papiertje” hoefde ik het niet te doen.  Ik wil graag mijn kennis blijven opfrissen, stilstand is immers achteruitgang. Om die reden was ik al een tijdje op zoek naar een praktische managementopleiding op niveau, die te combineren zou zijn met een voltijdsbaan en een gezin. 

De keuze bestond vooral uit één- of meerdaagse trainingen en dat vind ik te kort. Je steekt er zeker wat van op, maar je vervalt ook snel weer in je oude patroon.  Ik was dan ook blij verrast toen ik over de 2-jarige opleiding Ad Management in deeltijd aan het Saxion in Deventer en Enschede las. Ik heb eerst 2 losse modules gevolgd aan het Saxion in Enschede. Dat de opleiding nu vanuit het Grensland College in Winterswijk wordt gegeven, is helemaal mooi meegenomen, dat is niet ver van huis.

Marel draagt bij aan het betalen van het collegegeld. Mijn stuwmeer aan vrije uren neemt nu wekelijks een beetje af doordat ik tijd vrij moet maken voor huiswerkopdrachten. Mijn collega’s fungeren vaak als proefkonijn voor mijn huiswerkopdrachten en met hen kan ik tijdens het werk sparren over wat ik in de lessen heb gehoord.

En voor wat betreft de toekomst? Het mooiste is dat je niet hoeft te wachten tot je het diploma hebt. Als je dat doet, heb je het niet helemaal begrepen denk ik. Je begint direct na de eerste les al met de praktische invulling op je werk, en dat vind ik nou juist het leuke aan deze opleiding: Goed voor mij, goed voor de zaak, vanaf les 1!”

Marcel Piek

“Mijn naam is Marcel Piek, ik ben 50 jaar en ben woonachtig in Aalten. Ik werk bij TripleA Networks in Aalten als projectleider. 

Om mij te blijven ontwikkelen waarbij de focus nu ligt op een leiderschap, heb ik ervoor gekozen de opleiding Ad Management studieroute Grensland te volgen. Nu deze opleiding ook in Winterswijk wordt gefaciliteerd, biedt het een bijkomend voordeel: Ik kan namelijk zelfs op de fiets naar de studie, ideaal!  

Mijn werkgever ziet de toegevoegde waarde van deze opleiding. Ze ondersteunen me dan ook volledig en de studie wordt geheel door TripleA Networks vergoed. Ook als ik wat extra tijd nodig heb om aan mijn studie te werken, is alles in overleg bespreekbaar.

Het fijne aan deze opleiding is dat ik het eigenlijk al direct binnen mijn huidige functie en in mijn werk kan toepassen. Wel wil ik me hierin nog meer ontwikkelen en ik heb er vertrouwen in dat ik dit met een diploma kan bevestigen.”

Marcel Piek
Vera Naberman

Vera Naberman

“Hallo, ik ben Vera Naberman, ik woon in Lichtenvoorde en ben 26 jaar oud. Ik werk als opleidingsfiliaalmanager bij Trekpleister bij 2 verschillende vestigingen: in Almelo & Enschede.  

Voor het maken van de volgende stap in mijn carrière heb ik een Hbo-opleiding nodig. Nadat ik mijn inschrijving voor de opleiding Ad Management had bevestigd, werd mij verteld dat het ook mogelijk is de studie via de studieroute Winterswijk te volgen. Super fijn! Dit scheelt weer een dag naar Enschede heen en weer rijden. De tijd die ik hiermee bespaar, kan ik goed gebruiken voor de opleiding of privé. 

Ik betaal de opleiding zelf, maar Trekpleister staat wel volledig achter mijn keuze om de opleiding te volgen. Ze voorzien me dan ook van alle informatie die ik nodig heb om mijn opleiding tot een succes te maken. 

De opleiding vergt veel tijd aan zelfstudie, maar het is slechts 2 jaar en alles wat je leert kun je gelijk toepassen in de praktijk. Dat maakt deze studie zo speciaal. Het is echt een investering in mijzelf en in mijn toekomst. 

Met het behalen van dit diploma wil ik heel graag verder groeien binnen het bedrijf. Bijvoorbeeld als District manager. Als dit niet lukt dan biedt dit diploma me nog veel meer mogelijkheden zowel binnen als buiten de organisatie.”