Josien te Winkel

Ik dacht: het is nu of nooit 

Josien

Josien te Winkel | Ad Management

Na het behalen van haar havodiploma, stapte Josien te Winkel-Bussink het werkveld in. Sindsdien is ze er nooit meer uit gestapt. Totdat ze zag dat het Grensland College de Ad Management aanbood. “Ik dacht, het is nu of nooit”, vertelt Josien. Dat ze op de fiets naar haar opleiding kan, is fijn, maar haar ultieme doel is om zichzelf verder te ontwikkelen.

Josien werkt in de supermarkt op vakantiepark de Twee Bruggen in Winterswijk. “Omdat het park een seizoenbedrijf is, werken we in de periode maart tot en met oktober met oproepkrachten”, vertelt ze. “Ons team verandert dus continu. Met de Ad Management hoop ik handvatten te krijgen die me helpen om het team goed vorm te geven, zodat medewerkers zich betrokken, verantwoordelijk en gewaardeerd voelen.”

Josien

Ballen hooghouden
“Ik heb veel ballen hoog te houden”, gaat Josien verder. “Ik werk onregelmatig, heb een gezin en ben partner van een melkveehouder. Dat maakt de combinatie studeren en werken soms best pittig.” Wat maakt dat het haar tóch lukt? “De interessante lessen. Ik doe veel nieuwe kennis op en de docenten zijn heel bevlogen. Door de kleine groepsgrootte is er ruimte voor interactie en leer je veel van elkaar.” 

Ook hoort ze dankzij verhalen van medestudenten hoe het bij andere bedrijven werkt en doet ze veel nieuwe inzichten op. “Vooral inzichten in mezelf: ik zie het echt als een ontdekkingsreis.” 

Ook stappen zetten in je carrière? Bekijk onze Associate degree-opleidingen!

Op de hoogte blijven van andere ervaringsverhalen en tips?