Maikel Zevenhoven

Met deze Ad ben ik straks klaar voor de volgende stap 

Maikel

Maikel Zevenhoven | Ad Management

Leuk én zwaar tegelijkertijd: zo vat Maikel Zevenhoven zijn Associate degree-reis samen. Hij volgt de Ad Management: die opleiding helpt hem door te groeien binnen het bedrijf waar hij werkt. “Ik werk al sinds 2015 als retail accountmanager bij Tegelgroep Nederland en ben inmiddels klaar voor de volgende stap.”

Hoewel Maikels dagen een stuk drukker zijn geworden, zijn ze ook ontzettend leuk. “De interactie tijdens de lessen, de interessante gastcolleges en de input van docenten maken dat je anders over thema’s gaat nadenken. Het Grensland College voelt heel persoonlijk: iedereen kent elkaar goed. Daarnaast studeer ik nu gewoon in mijn eigen woonplaats, dat maakt het al helemaal ideaal.” Tot nu toe haalt Maikel goede cijfers. “Daar ben ik heel blij mee! Verder is alles goed geregeld en zijn docenten goed te bereiken voor feedback.” 

Maikel

Alle ruimte
Met een Ad-diploma is Maikel straks klaar voor een nieuwe functie. “Mijn werkgever juicht persoonlijke groei ontzettend toe”, vertelt hij. “Het bedrijf faciliteert alles wat ik nodig heb en geeft me de ruimte. Zo kan ik me goed ontwikkelen en het bedrijf stap voor stap verbeteren. Alles wat ik leer, pas ik namelijk meteen toe in de praktijk. Daarnaast hoop ik met deze nieuwe ervaringen klaar te zijn voor een hogere functie, als het zover is.”  

Ook stappen zetten in je carrière? Bekijk onze Associate degree-opleidingen!

Op de hoogte blijven van andere ervaringsverhalen en tips?