Maite Verheij

Er is veel ruimte voor overleg en interactie 

Maite

Maite Verheij | Ad Management

Jezelf ontwikkelen, meer kennis opdoen en je vaardigheden verbeteren: Maite Verheij zag dat wel zitten. Ze was toe aan meer kennis op managementgebied en besloot de Ad Management te gaan volgen. “Ik groei professioneel en persoonlijk en kan mijn nieuwe kennis meteen meenemen naar de werkvloer. Ik merk nu al dat processen en mijn prestaties daardoor ontzettend verbeteren.” 

Maite leert veel van de overleggen en interacties met medestudenten. “De opleiding is overzichtelijk en de klas is klein”, vertelt ze. “We kunnen daarom goed samenwerken en ideeën uitwisselen. Docenten reageren vaak snel op vragen via de mail: dat is prettig, omdat je daardoor meteen door kunt. Die momenten van persoonlijke aandacht en de korte lijntjes binnen de opleiding, maken dat ik de combinatie werken en studeren tot nu toe erg positief vindt.”   

Maite

Een uitdaging
Dat betekent niet dat werken en studeren tegelijk een eitje is. “Het is best uitdagend”, gaat Maite verder. “Ik vind het soms moeilijk om werk, school en privé gescheiden te houden. Al is dat voor iedereen waarschijnlijk weer anders.” Gelukkig ziet ze vooral de meerwaarde van alle ervaring die ze opdoet tijdens de opleiding. “De lessen zijn informatief en de groep medestudenten is divers en interessant. Dat zorgt voor een goede leeromgeving waarin ik mezelf optimaal kan ontwikkelen!”  

Ook stappen zetten in je carrière? Bekijk onze Associate degree-opleidingen!

Op de hoogte blijven van andere ervaringsverhalen en tips?