Angeline Minnis-Lieftink

“Ik vond het een prachtige reis”

Angeline

Angeline Minnis-Lieftink | Ad Management

Hoewel het hart van Angeline Minnis-Lieftink in de zorgsector ligt, wordt het werk haar vanwege lichamelijke klachten te zwaar. Om ook in de toekomst inzetbaar te blijven in de zorgsector, volgde ze de Ad Management. Als één van de eerste studenten van het Grensland College zag ze van dichtbij hoe het Ad-onderwijs steeds beter tot stand kwam. “Een nieuwe vorm van onderwijs in de Achterhoek: dat was voor mij de reden om te starten.” 

Angeline volgde de Ad in Winterswijk. Ze ging elke donderdag naar school en besteedde 20 uur per week aan haar studie. “Het waren twee mooie leerzame jaren waarin ik veel nieuwe mensen ontmoette. Ik vond het een prachtige reis”, aldus Angeline. “Dankzij de opleiding kan ik nu bewuster een team aansturen. Mijn rugzak is beter gevuld met kennis die ik dagelijks toepas. Ik heb nieuwe energie gekregen en ben erachter gekomen dat een functie als teamleider goed bij me past!” Ze heeft de smaak te pakken: “Wie weet ga ik over een jaar voor een aanvullende studie.”

Angeline

Studeren doe je samen
Hoewel Angeline veel plezier had in het studeren, leverde het soms ook stress op. De steun van docenten en studiegenoten hielpen haar om haar diploma te halen. “Zij steunden me, gaven me inspiratie en waren vanaf het eerste moment een stabiele factor tijdens de opleiding. Er was echt een gevoel van saamhorigheid. De kleinschalige locatie versterkte dat fijne gevoel. Kortom: de Associate degree Management heeft me veel gebracht!”

Ook stappen zetten in je carrière? Bekijk onze Associate degree-opleidingen!

Op de hoogte blijven van andere ervaringsverhalen en tips?