Carmen Arendsen

“Iedere les was interactief en dus waardevol”

Carmen Arendsen | Ad Management

Carmen Arendsen werkt als teamleider van de klantenservice bij e-commerce Trading Toppers. Toen haar team steeds groter werd en haar takenpakket meegroeide, wilde ze zich blijven ontwikkelen. Zo kwam ze bij de Ad Management uit. “Dat bleek een goed idee voor mijn eigen ontwikkeling, maar ook voor de ontwikkeling van de organisatie waar ik werk.”

Wat Carmen vooral opviel tijdens haar studie bij het Grensland College, is de kleinschaligheid en persoonlijke aandacht. “De klassen zijn klein en de docenten zijn betrokken. Daardoor was iedere les interactief en dus waardevol.” Hoewel ze eerst 40 uur per week bleef werken, koos Carmen er in haar tweede jaar voor om 32 uur te werken naast haar studie. “Zo had ik net iets meer tijd voor mijn studie, maar ook om daarbuiten genoeg ontspanning op te zoeken. Gelukkig was mijn werkgever daar flexibel in.”

Ad Management

Meer skills dan voorheen
Carmen kijkt terug op een waardevolle tijd waarin ze veel leerde over zichzelf. “Ook de intervisies met klasgenoten uit andere sectoren waren heel waardevol”, legt ze uit. “Met name mijn communicatieve skills zijn verbeterd. Dat neem ik natuurlijk allemaal mee in mijn werk. Mijn werkgever heeft nu dan ook een teamleider in dienst met meer skills dan twee jaar geleden. Sterker nog: sommige onderzoeken die ik tijdens mijn studie deed, hebben bijgedragen aan het verbeteren van processen binnen het bedrijf. Uiteindelijk is dus iedereen er beter van geworden!”

Ook stappen zetten in je carrière? Bekijk onze Associate degree-opleidingen!

Op de hoogte blijven van andere ervaringsverhalen en tips?