Jurriën Neerhof

“Mijn werkgever heeft nu een extra rechterhand”

Jurrien

Jurriën Neerhof | Ad Management

Tijdens zijn opleiding merkte Jurriën Neerhof dat hij zijn nieuwe kennis en vaardigheden meteen in kon zetten in zijn werk. Ook als persoon groeide hij: “De Ad Management daagt je uit om over je eigen overtuigingen na te denken en die bij te stellen waar nodig”, aldus Jurriën. “Daardoor was de opleiding een waardevolle investering voor mijn organisatie, maar ook zeker voor mezelf!”

Dankzij de opleiding weet Jurriën hoe hij het maximale uit medewerkers kan halen én hoe hij in kan grijpen als er bijvoorbeeld sprake is van ongewenst gedrag op de werkvloer. “Ik heb nu alle kennis in huis om mijn werkgever bij te staan als extra rechterhand. De organisatie waar ik werk heeft dus direct profijt van mijn opleiding.”

Jurrien

Studeren naast je werk
Zo’n Ad-diploma haal je natuurlijk niet zomaar: twee jaar lang studeren naast je werk vraagt wel wat motivatie. “De informele sfeer en de cultuur van het kleinschalige Grensland College maakten het erg leuk”, vervolgt Jurriën. “Je moet het uiteindelijk wel zelf doen, maar doordat je zelf veel inbreng mag geven en je veel persoonlijk contact hebt met docenten en medestudenten, blijf je gemotiveerd.” Ook de persoonlijke begeleiding vond hij fijn. “Omdat docenten en begeleiders je bij naam kennen, kunnen ze op tijd inspringen als het even niet zo makkelijk gaat. Iedereen wil je helpen.”

Het contact met medestudenten was erg hecht. “In de eerste maanden ontstond er een sterke vertrouwensband en die is tot het eind van de opleiding gebleven. We gingen regelmatig met alle studenten uit de klas uit eten en we hopen dat we dat ook blijven doen. Wat mij betreft zijn het contacten voor het leven!”

Ook stappen zetten in je carrière? Bekijk onze Associate degree-opleidingen!

Op de hoogte blijven van andere ervaringsverhalen en tips?