Vera Naberman

“Dankzij de Ad kan ik weer met nieuwe energie aan de slag”

Vera

Vera Naberman | Ad Management

Vera Naberman was op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ze was al een aantal jaar opleidingsfiliaalmanager en had het gevoel dat ze stilstond. Toen was daar ineens de Ad Management. “Ik hoopte meer inzichten en meer energie van mijn werk te krijgen.” En dat lukte. Vera neemt ons mee in haar Ad-reis.

Tijdens de Ad leerde Vera vaardigheden die ze goed in haar nieuwe functie als HR-manager kwijt kan. “Ik heb geleerd om beter te communiceren en grenzen aan te geven”, vertelt ze. “Door al die inzichten ben ik een sterker persoon geworden: ik kwam mezelf echt tegen. Zonder deze studie had ik deze stappen niet gemaakt.” Het behalen van haar Ad-diploma stimuleerde haar zelfs om door te studeren: “Ik ga nu verder om mijn bachelor te halen.”

Vera

Vertrouwde leeromgeving
Het contact met docenten en studenten ervaarde Vera als vertrouwd. “Alles was bespreekbaar. We voerden interessante discussies en deelden mooie inzichten. Ik voelde me gehoord en gezien, dat was erg fijn!” Vera werkte in kleine groepjes tijdens de lessen en ontdekte zo nieuwe perspectieven. “Ik ben gegroeid als persoon én als professional. Ook heb ik ontdekt hoe ik mijn kennis in kan zetten. Dat maakt dat ik nu met nieuwe energie aan de slag kan!”

Ook stappen zetten in je carrière? Bekijk onze Associate degree-opleidingen!

Op de hoogte blijven van andere ervaringsverhalen en tips?