Robin van Eerden

“Ik kan nu op niveau meepraten met het management”

Robin

Robin van Eerden | Ad Management

Robin van Eerden was op zoek naar meer kennis over management. De Ad Management was dan ook op zijn lijf geschreven. Hij studeerde twee jaar lang aan het Grensland College, deed veel nieuwe kennis op en sloot nieuwe vriendschappen. Een tijd om nooit te vergeten. “Het waren super interessante jaren die absoluut de moeite waard zijn om te ervaren.”

Robin werd continu uitgedaagd om buiten zijn comfortzone te treden. “De modules binnen de opleiding verschilden veel van elkaar. Ik moest dus telkens schakelen”, vertelt hij. “Het resultaat is dat je snel en effectief aan de slag kunt.” Ook zorgde het ervoor dat Robins kennis is verbreed. “Ik kan sneller de juiste kennis inzetten en makkelijker op niveau meepraten met het management. Daarnaast heeft deze opleiding me echt laten zien van welk werk ik energie krijg, en wat ik juist minder leuk vind.”

Robin

Een fijne groep
Hoewel de groep van Robin bestond uit verschillende personen uit verschillende vakgebieden, konden ze het goed met elkaar vinden. “Het was een hele leuke groep, ik heb er zelfs nieuwe vriendschappen aan overgehouden!” Ook het Grensland College zelf vond hij een fijne plek: “De locatie was geweldig. Omdat wij de eerste lichting studenten waren, hebben we van dichtbij gezien hoeveel moeite team Grensland College deed om het voor ons zo comfortabel en gemoedelijk mogelijk te maken.”

Daarnaast is zijn werkgever ook blij met zijn opleiding. “Dankzij mijn onderzoeken hebben we verschillende bedrijfsoptimalisatieprocessen verbeterd. Denk aan het digitaliseren van de werkvloer, het opzetten van een webshop en uitbreiding van ons kantoorteam. De opleiding was het dus voor iedereen waard.”

Ook stappen zetten in je carrière? Bekijk onze Associate degree-opleidingen!

Op de hoogte blijven van andere ervaringsverhalen en tips?